Tisza hotel***
Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 
Írta: administratorok   
2010. november 03. szerda, 13:30
Csongrád megye, 6720 Szeged, Széchenyi tér 3.
Honlap: http://www.tiszahotel.hu
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Tel./Fax: 62 / 478 – 278

Rendezvényszervezés - Nagy Éva Tel: 06 (62) 478 - 278 417-es mellék,  E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Egyéni foglalás - Recepció Mobil: 06 30 / 201-5586, Tel / Fax: :06 (62) 478-278
Csoportos foglalás - Bereczky Tünde Tel: 06 (62) 478 - 278   
 E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. (szobafoglalás)

- A szálloda az 1885. március 25 – én kelt építési engedélyt követően épült fel jelenlegi helyén. Eleinte Vigadónak, ezután Hotel Metropolnak, majd Tisza Kálmán 10 éves miniszterelnökségének tiszteletére Tisza Szállóra keresztelték. Innen a szálló mai neve. - A szállót 1949 – ben bezárták. Csak 1958 tavaszán gondoltak rá, hogy újra szükség volna a szállóra. Nagy költséggel felújították, majd 1963. július 30 – án újra megnyitották.
- Az új tulajdonosok a szállodát felújították, a történelmi hangulatot megőrizve, modern szolgáltatások egész sorát illesztették bele századfordulói környezetbe.
- Tisza Hotel, Szeged és a régió legpatinásabb szállodája a város főterén, a Széchenyi téren helyezkedik el. Kedvező fekvése, különleges atmoszférája, század eleji hangulata méltán tette Szeged egyik legismertebb és legkedveltebb szállodájává.
- Egyedülállóan reprezentatív, Koncert – és Tükörtermünk szolgál tökéletes helyszínéül a különböző rendezvények számára, melyek sikerét a Tisza Hotel teljes körű szolgáltatásaival garantálja! Vállaljuk: kongresszusok, konferenciák, előadások, kiállítások, fogadások, tréningek, sajtótájékoztatók, prezentációk, esküvők, lakodalmak megrendezését. Minden típusú rendezvényhez ideális helyszínt biztosítunk.
- Történelmi környezet, magas színvonalú technikai háttér gondoskodik a tökéletes helyszínről, legyen szó akár magán, akár üzleti jellegű rendezvényről.
- A vendégek gondtalan pihenését és vendéglátását drink bárunkban és a 60 – 70 – es évek hangulatát idéző zenés táncklubban biztosítjuk, illetve az elérhető szolgáltatásokkal, mint kozmetika, masszázs és a hivatalos, üzleti ügyintézésre közjegyző is rendelkezésre áll.
- Szállóvendégeink autóinak elhelyezését saját, őrzött, zárt rendszerű videóhálózatos garázzsal biztosítjuk. A repülővel, vonattal, busszal érkezők a szálloda kisbusz szolgáltatását is igényelhetik.

Módosítás dátuma: 2011. január 31. hétfő, 17:25
 

Facebook Megosztás

Ajánlj minket!

Facebook Követés

Kövess minket!

Your ad here
Your ad here

Neu-Man

undefined