Pagoda
Olvasóink értékelése: / 3
ElégtelenKitűnő 

6720 Szeged, Zrínyi u. 5.
Tel.: (62) 312-490    
Web: http://www.autoinfo.hu/ettermek/pagoda/


Vonzó, egzotikus hangulattal, és a balinéz, thai, kínai konyha legjobb fogásait felvonultató bõséges étlappal várjuk Önöket, klimatizált környezetben minden nap 11:30-23:00 óráig!


A Szabadtéri Játékok idején igény szerint hosszabbított nyitvatartás!
A kezdetben elsõsorban kínai jellegû Pagoda Étterem 1986. június 27-én nyílt meg, majd kisebb átalakítás és stílusváltás után, a varázslatos ázsiai hangulatot megõrizve, de most már több nemzet konyhájának remekeit kínálva 15 évvel késõbb, 2001. június 27-én nyitott ki újra. A másfél évtized alatt a szegediek közül sokan törzsvendéggé váltak, és számos ismert név is megfordult már itt.
Az ételek 100 százalékig eredeti receptek alapján készülnek, amit az étterem "konyhamûvészei" kínai szakácsoktól sajátítottak el. A vendég a keleti konyha több ezer finomsága közül a magyar ízlésvilághoz legközelebb állókat felvonultató étlapról választhat kedvére valót.
Az étterem dísztárgyainak 80 %-a Jáva szigetérõl, a többi Baliról származik, a bútorok viszont egy itthoni bútorkészítõ cég jóvoltából láttak napvilágot.
Tervezzük, hogy a késõbbiek folyamán indonéz, thaiföldi, görög, spanyol, stb. vacsoraesteket is szervezünk.


Előételek:
Tavasz tekercs
(Zöldségekkel töltött rizstészta, szezámolajjal ízesített mártással)        
480.-
Csirkecomb császárné módra
(Mézes-szójás, fokhagymás mártásban karamellizálva sült csirkecomb)        
520.-
Ötízű hús fokhagymás szójaszósszal        
520.-
Gőzölt csirke rizsboros mártással        
520.-
Hideg-forró csirke
(Hideg, gőzölt csirkemell chiliolajos mártással)        
520.-
Pácolt csibemáj
(Vodkával, szójaszósszal pácolt, sült csirkemáj)        
520.-
Currys csirkesaláta uborkával
       
550.-
Sertéshússal, üvegtésztával töltött tekercsek
       
450.-
Pikáns fésűkagylók saját héjukban
(Fokhagymás, petrezselymes vajban sütött St.Jacob’s kagylók)        
1.950.-
Főételek:
"Három barát" padlizsán csirkével, burgonyával
(Szezámolajjal, chilivel, szechuáni borssal, fokhagymával ízesítve -enyhén csípős)        
750.-
Thai tempura
(Füstölt sajttal ízesített bundában sült zöldségek „édes” chilimártással)        
550.-
Rendang bola - Kókusztejes marhahús
(A dél-ázsiai világ maláj és kínai éttermeiben nagyon kedvelt, fűszeres-csípős étel zöldségekkel)        
1250.-
Lao-ce kedvence csirkemáj
(Szójás, fokhagymás, zöldhagymás ízesítéssel)        
700.-
Nasi Goreng csirkehússal, garnélarákkal
(Indonéz sült rizs Sambal Olekkel, korianderrel, tojással)        
780.-
Csőben sült cukkini és gomba sajtos besamel-mártással
       
600.-
Saláta:
Bambuszrügy-saláta
(Kellemesen ropogós, savanykás bambuszrügy-csíkok zellerrel, paprikával)        
380.-
Desszert:
Sült banán rumos gyümölccsel, tejszínhabbal        
380.-
Levesek
     
kis csésze:
   
nagy csésze:
Rákleves
(Lágy fűszerezésű, garnélarákkal és üvegtésztával)     
---;
   
450.-
Tom Yum Gung
(Thaiföldi fűszeres leves a tenger gyümölcseivel, kókusztejjel, citromfűvel, - igen csípős)    
490.-
   
950.-
Suan La
(Enyhén csípős, savanykás, tojásos, sonkás leves)    
300.-
   
480.-
Csípős-savanyú leves (Erősen csípős)    
300.-
   
480.-
Fürjtojás leves
(Gyömbérrel, fokhagymával ízesített könnyű leves)    
---
   
350.-
Szechuáni gyökér leves marhahússal
(Kellemesen pikáns, savanyított szechuáni gyökérrel, szechuáni borssal ízesítve)    
---
   
480.-
Szárnyasok
Chow Mein csirke szójacsírával
(Sonkával, tojással, tésztával)        
940.-
Csípős-savanyú csirkemáj bébikukoricával        
840.-
Kai Yang
(Thai grillcsirke korianderes fűszerezéssel)        
890.-
Mediterrán csirke
(Tárkonyos, paradicsomos sültcsirke mozzerella sajttal)        
1.090.-
Kerekasztal
(Enyhén ízesített csirke gombával, borsóval)        
930.-
Mee Goreng tészta
(Szingapúri eredetű étel – pirított cérnametélt garnélarákkal, csirkével, zöldségekkel)        
1.090.-
Mogyorós csirke        
1.070.-
Csirke chop suey
(Lágy fűszerezésű étel, zöldségekkel)        
970.-
Halaromájú csirke
(Csípős, szezámolajjal, illatos gombával)        
1.090.-
Tun An csirke
(Gőzölt, sült csirkefalatok zamatos sültpaprikával)        
1.150.-
Öreg csirke
(Speciálisan sült csirkekockák édeskés, paradicsomos ízesítéssel)        
1.150.-
Gung Bao csirke
(Csípős mogyorós csirke)        
1.080.-
Zsibbasztó csirke
(Enyhén csípős, szechuáni borssal ízesített étel)        
1.100.-
Kesudiós csirke Hoisin mártással
(Kínai szójababmártással ízesített, enyhén édeskés étel pirított kesudióval, zöldhagymával)        
1.150.-
Vaslapon sült csirke zöldségekkel
(Forró vaslapra tálalt és azon készre sülő étel burgonyával, hagymával, répával)        
1.090.-
Tüzes csirke
(Csípős étel, erőspaprikával, szójaszósszal)        
1.090.-
Ananászos csirke
(Bundázott, csirkemell-falatok ananász-kockákkal, enyhén szójás fokhagymás ízesítéssel)        
990.-
Csirkehús Pi mártásban
(Fafülgombával, chiliolajjal, 30 dkg mellfiléből készül)        
1.290.-
Chilis csirke
(Csípős csirkemell kockák uborkával, sárgarépával)        
990.-
Szezámmagos rántott csirkemell        
790.-
Zelleres csirkemell pirított mandulával        
940.-
Ötízű kacsa szilvamártással
(Jellegzetes kínai fűszerkeverékben főtt, majd sült kacsacomb, fűszerezett szilvalekvárral)        
1.300.-
Ananászos, gyömbéres kacsasült
(Hoisin mártással ízesített filézett kacsasült)        
1.390.-
Pikáns, mustáros – tejszínes kacsasült        
1.390.-
Sertéshúsok
Édes – savanyú sertés
(Bundázott húskockák, ananászos, gyömbéres, főszeres paradicsommártásban)        
1.170.-
Halaromájú sertéscsíkok
(Ismert kínai jellegzetesség, chilivel, illatos gombával)        
1.170.-
Tüzes hús
(Erőspaprikával, szójaszósszal)        
1.150.-
Mu Xu Ro
(Tojással, fafülgombával, szezámolajjal, spenóttal készülő, enyhébb fűszerezésű étel)        
990.-
Wang kedvence („Kínai brassói”)        
990.-
Vaslapos sertés zöldségekkel
(Forró vaslapra tálalt és azon készre sütő étel burgonyával, hagymával, sárgarépával)        
1.170.-
Sistergő guoba
(Garnélarákkal, sertéshússal készülő csípős ragu sült rizslepényre tálalva)        
1.270.-
Öreg hús
(Speciálisan sült sertéscomb-falatok édeskés, paradicsomos ízesítéssel)        
1.170.-
Bárányhúsok
Currys bárány burgonyával        
1.350.-
Pekingi bárányhús zöldhagymával        
1.490.-
Vaslapon sült bárány zöldségekkel
(Forró vaslapra tálalt és azon készre sülő étel burgonyával, hagymával, sárgarépával)        
1.350.-
Marhahúsok
Ma Po tofu
(Szechuáni borssal, chilivel ízesített marhahús tofukockákkal)        
1.250.-
Chilis – mandarinos marhahús
(Enyhén csípős, zamatos)        
1.350.-
Összeesküvők
(Zöldségekkel, fafülgombával, szójaszósszal készülő könnyű étel)        
1.150.-
Szechuáni égetett marha
(Szárazra sütött csípős húscsíkok zöldségekkel, 30 dkg felsálból, - merészebb ízlésűeknek)        
1.490.-
Vaslapon sült marhahús
(Forró vaslapra tálalt és azon készre sülő étel burgonyával, hagymával, sárgarépával)        
1.190.-
Halak, kagylók, rákok
Félhéjas zöld kagylók grillen (0,5 kg)
(Reszelt füstölt sajttal, paradicsomos, petrezselymes, fokhagymás zsemlemorzsával borítva sütjük)        
2.800.-
Zöld currys kagyló csirkehússal
(10 dkg fekete kagylóhús, 20 dkg mellfilé)        
1.300.-
Sült kagyló bundában
(Szechuáni borsos sóval ízesített fekete kagylók-20 dkg)        
1.300.-
Vaslapon sült rák csirkehússal
(20 dkg nyers garnélából, 20 dkg mellfiléből készítjük)        
2.590.-
Édes – savanyú rák (30 dkg nyers garnélarákból)        
2.490.-
Forró rák
(20 dkg garnéla, 20 dkg mellfilé chilivel, szezámolajjal ízesítve)        
2.400.-
Fokhagymás rák uborkával (30 dkg nyers garnélarákból)        
2.490.-
Tüzes hal (25 dkg halfilé csípős mártásban)        
940.-
Ropogós, édes – savanyú hal (25 dkg halfilé édes-savanyú, zöldséges mártással)        
940.-
Jangcsui hal
(25 dkg bundázott halfilé szechuáni borsos sóval)        
880.-
Sült pisztráng szechuáni ízekkel
(Egészben sült 25-30 dkg körüli pisztráng, csípős mártással)        
60.-Ft/dkg
Csípős – savanyú tintahal bébikukoricával        
1.400.-
Sült „tintahal – fészek” édes – savanyú káposztával        
1.300.-
Nankingi homár
(Boros, fehérborsos ízesítésű húslevesben főtt, majd megsütött 40 dkg-os homár, üvegtészta – salátával és többféle mártással tálalva)        
5.700.-
Köretek, saláták, vegetáriánus ételek
Csípős káposzta        
290.-

Burgony sambal
(Sült burgonya indiai fűszerkeverékkel, zöldhagymával)
       
320.-
Zöld tészta
(Spenótos tészta, tejszínes – fokhagymás ízesítéssel pirított mandulaforgáccsal)        
690.-

Sárga tészta
(Curryvel ízesítve, apró rákkal)
       
690.-
Négy finomság
(Hideg csirkehúscsíkok uborkával, szójacsírával, illatos gombával)        
590.-
Petrezselymes burgonya        
290.-
Sült rizs
(Curryvel, zöldségekkel)        
290.-
Főtt rizs        
220.-
Tojásos rizs
(Fafülgombával, szezámolajjal)        
290.-
Két barát káposzta
(Sült kel fehérborssal, fokhagymával ízesítve,
szezámolajos, szójás paradimommártással)        
390.-
Chop Suey
(Sült zöldségek szójaszóssaszal)        
480.-
Hercegnő burgonya        
350.-
Sült tészta zöldségekkel        
520.-
Égető – pikáns uborka
(Chiliolajjal és mézzel készült, édes – savanyú és csípős)        
390.-
Pekingi káposzta
(szezámolajjal, csipet szechuáni borssal ízesített saláta fafülgombával)        
330.-
Desszertek
Karamell alma
(Ismert kínai édesség -bundában karamellizált almakockák -jeges vízzel)        
380.-
Tiramisu
(Jellegzetes, nagyon finom, olasz eredetű édesség - Mascarpone-krémmel, piskótával, kávéval, mandulalikőrrel)        
270.-
Sült fagylalt
(Híres kínai desszert -tésztába töltött fagylaltgömbök -olajban hirtelen kisütve )        
380.-
Gesztenye gombóc
(Cherryvel ízesített gesztenyepüréből)        
350.-
Thai palacsinta
(Zöld mandulával színezett palacsinták kókusztejes banánnal töltve)        
500.-
Kis adagokban rendelhető ételek
Kia Yang        
630.-
Zelleres csirke        
650.-
Kerekasztal        
610.-
Csirke chop suey        
650.-
Tüzes csirke        
730.-
Chilis csirke        
690.-
Szezámmagos csirkemell        
450.-
Öreg csirke        
760.-
Öreg sertés        
780.-
Tüzes sertés        
780.-
Chilis – mandarinos marha        
880.-
Szechuáni égetett marha        
990.-
Édes-savanyú rák        
1.550.-
Fokhagymás rák uborkával        
1.550.-
Sült fagylalt        
270.-
Thai palacsinta        




Előételek:

Tavasz tekercs
(Zöldségekkel töltött rizstészta, szezámolajjal ízesített mártással)

480.-
Csirkecomb császárné módra
(Mézes-szójás, fokhagymás mártásban karamellizálva sült csirkecomb)

520.-
Ötízű hús fokhagymás szójaszósszal
520.-
Gőzölt csirke rizsboros mártással
520.-
Hideg-forró csirke
(Hideg, gőzölt csirkemell chiliolajos mártással)

520.-
Pácolt csibemáj
(Vodkával, szójaszósszal pácolt, sült csirkemáj)

520.-
Currys csirkesaláta uborkával

550.-
Sertéshússal, üvegtésztával töltött tekercsek

450.-
Pikáns fésűkagylók saját héjukban
(Fokhagymás, petrezselymes vajban sütött St.Jacob’s kagylók)

1.950.-

Főételek:

"Három barát" padlizsán csirkével, burgonyával
(Szezámolajjal, chilivel, szechuáni borssal, fokhagymával ízesítve -enyhén csípős)

750.-
Thai tempura
(Füstölt sajttal ízesített bundában sült zöldségek „édes” chilimártással)

550.-
Rendang bola - Kókusztejes marhahús
(A dél-ázsiai világ maláj és kínai éttermeiben nagyon kedvelt, fűszeres-csípős étel zöldségekkel)

1250.-
Lao-ce kedvence csirkemáj
(Szójás, fokhagymás, zöldhagymás ízesítéssel)

700.-
Nasi Goreng csirkehússal, garnélarákkal
(Indonéz sült rizs Sambal Olekkel, korianderrel, tojással)

780.-
Csőben sült cukkini és gomba sajtos besamel-mártással

600.-

Saláta:

Bambuszrügy-saláta
(Kellemesen ropogós, savanykás bambuszrügy-csíkok zellerrel, paprikával)

380.-

Desszert:

Sült banán rumos gyümölccsel, tejszínhabbal
380.-

Levesek


kis csésze:
nagy csésze:
Rákleves
(Lágy fűszerezésű, garnélarákkal és üvegtésztával) 
---;
450.-
Tom Yum Gung
(Thaiföldi fűszeres leves a tenger gyümölcseivel, kókusztejjel, citromfűvel, - igen csípős)
490.-
950.-
Suan La
(Enyhén csípős, savanykás, tojásos, sonkás leves)
300.-
480.-
Csípős-savanyú leves (Erősen csípős)
300.-
480.-
Fürjtojás leves
(Gyömbérrel, fokhagymával ízesített könnyű leves)
---
350.-
Szechuáni gyökér leves marhahússal
(Kellemesen pikáns, savanyított szechuáni gyökérrel, szechuáni borssal ízesítve)
---
480.-

Szárnyasok

Chow Mein csirke szójacsírával
(Sonkával, tojással, tésztával)

940.-
Csípős-savanyú csirkemáj bébikukoricával
840.-
Kai Yang
(Thai grillcsirke korianderes fűszerezéssel)

890.-
Mediterrán csirke
(Tárkonyos, paradicsomos sültcsirke mozzerella sajttal)

1.090.-
Kerekasztal
(Enyhén ízesített csirke gombával, borsóval)

930.-
Mee Goreng tészta
(Szingapúri eredetű étel – pirított cérnametélt garnélarákkal, csirkével, zöldségekkel)

1.090.-
Mogyorós csirke
1.070.-
Csirke chop suey
(Lágy fűszerezésű étel, zöldségekkel)

970.-
Halaromájú csirke
(Csípős, szezámolajjal, illatos gombával)

1.090.-
Tun An csirke
(Gőzölt, sült csirkefalatok zamatos sültpaprikával)

1.150.-
Öreg csirke
(Speciálisan sült csirkekockák édeskés, paradicsomos ízesítéssel)

1.150.-
Gung Bao csirke
(Csípős mogyorós csirke)

1.080.-
Zsibbasztó csirke
(Enyhén csípős, szechuáni borssal ízesített étel)

1.100.-
Kesudiós csirke Hoisin mártással
(Kínai szójababmártással ízesített, enyhén édeskés étel pirított kesudióval, zöldhagymával)

1.150.-
Vaslapon sült csirke zöldségekkel
(Forró vaslapra tálalt és azon készre sülő étel burgonyával, hagymával, répával)

1.090.-
Tüzes csirke
(Csípős étel, erőspaprikával, szójaszósszal)

1.090.-
Ananászos csirke
(Bundázott, csirkemell-falatok ananász-kockákkal, enyhén szójás fokhagymás ízesítéssel)

990.-
Csirkehús Pi mártásban
(Fafülgombával, chiliolajjal, 30 dkg mellfiléből készül)

1.290.-
Chilis csirke
(Csípős csirkemell kockák uborkával, sárgarépával)

990.-
Szezámmagos rántott csirkemell
790.-
Zelleres csirkemell pirított mandulával
940.-
Ötízű kacsa szilvamártással
(Jellegzetes kínai fűszerkeverékben főtt, majd sült kacsacomb, fűszerezett szilvalekvárral)

1.300.-
Ananászos, gyömbéres kacsasült
(Hoisin mártással ízesített filézett kacsasült)

1.390.-
Pikáns, mustáros – tejszínes kacsasült
1.390.-

Sertéshúsok

Édes – savanyú sertés
(Bundázott húskockák, ananászos, gyömbéres, főszeres paradicsommártásban)

1.170.-
Halaromájú sertéscsíkok
(Ismert kínai jellegzetesség, chilivel, illatos gombával)

1.170.-
Tüzes hús
(Erőspaprikával, szójaszósszal)

1.150.-
Mu Xu Ro
(Tojással, fafülgombával, szezámolajjal, spenóttal készülő, enyhébb fűszerezésű étel)

990.-
Wang kedvence („Kínai brassói”)
990.-
Vaslapos sertés zöldségekkel
(Forró vaslapra tálalt és azon készre sütő étel burgonyával, hagymával, sárgarépával)

1.170.-
Sistergő guoba
(Garnélarákkal, sertéshússal készülő csípős ragu sült rizslepényre tálalva)

1.270.-
Öreg hús
(Speciálisan sült sertéscomb-falatok édeskés, paradicsomos ízesítéssel)

1.170.-

Bárányhúsok

Currys bárány burgonyával
1.350.-
Pekingi bárányhús zöldhagymával
1.490.-
Vaslapon sült bárány zöldségekkel
(Forró vaslapra tálalt és azon készre sülő étel burgonyával, hagymával, sárgarépával)

1.350.-

Marhahúsok

Ma Po tofu
(Szechuáni borssal, chilivel ízesített marhahús tofukockákkal)

1.250.-
Chilis – mandarinos marhahús
(Enyhén csípős, zamatos)

1.350.-
Összeesküvők
(Zöldségekkel, fafülgombával, szójaszósszal készülő könnyű étel)

1.150.-
Szechuáni égetett marha
(Szárazra sütött csípős húscsíkok zöldségekkel, 30 dkg felsálból, - merészebb ízlésűeknek)

1.490.-
Vaslapon sült marhahús
(Forró vaslapra tálalt és azon készre sülő étel burgonyával, hagymával, sárgarépával)

1.190.-

Halak, kagylók, rákok

Félhéjas zöld kagylók grillen (0,5 kg)
(Reszelt füstölt sajttal, paradicsomos, petrezselymes, fokhagymás zsemlemorzsával borítva sütjük)

2.800.-
Zöld currys kagyló csirkehússal
(10 dkg fekete kagylóhús, 20 dkg mellfilé)

1.300.-
Sült kagyló bundában
(Szechuáni borsos sóval ízesített fekete kagylók-20 dkg)

1.300.-
Vaslapon sült rák csirkehússal
(20 dkg nyers garnélából, 20 dkg mellfiléből készítjük)

2.590.-
Édes – savanyú rák (30 dkg nyers garnélarákból)
2.490.-
Forró rák
(20 dkg garnéla, 20 dkg mellfilé chilivel, szezámolajjal ízesítve)

2.400.-
Fokhagymás rák uborkával (30 dkg nyers garnélarákból)
2.490.-
Tüzes hal (25 dkg halfilé csípős mártásban)
940.-
Ropogós, édes – savanyú hal (25 dkg halfilé édes-savanyú, zöldséges mártással)
940.-
Jangcsui hal
(25 dkg bundázott halfilé szechuáni borsos sóval)

880.-
Sült pisztráng szechuáni ízekkel
(Egészben sült 25-30 dkg körüli pisztráng, csípős mártással)

60.-Ft/dkg
Csípős – savanyú tintahal bébikukoricával
1.400.-
Sült „tintahal – fészek” édes – savanyú káposztával
1.300.-
Nankingi homár
(Boros, fehérborsos ízesítésű húslevesben főtt, majd megsütött 40 dkg-os homár, üvegtészta – salátával és többféle mártással tálalva)

5.700.-

Köretek, saláták, vegetáriánus ételek

Csípős káposzta
290.-

Burgony sambal
(Sült burgonya indiai fűszerkeverékkel, zöldhagymával)


320.-
Zöld tészta
(Spenótos tészta, tejszínes – fokhagymás ízesítéssel pirított mandulaforgáccsal)

690.-

Sárga tészta
(Curryvel ízesítve, apró rákkal)


690.-
Négy finomság
(Hideg csirkehúscsíkok uborkával, szójacsírával, illatos gombával)

590.-
Petrezselymes burgonya
290.-
Sült rizs
(Curryvel, zöldségekkel)

290.-
Főtt rizs
220.-
Tojásos rizs
(Fafülgombával, szezámolajjal)

290.-
Két barát káposzta
(Sült kel fehérborssal, fokhagymával ízesítve,
szezámolajos, szójás paradimommártással)

390.-
Chop Suey
(Sült zöldségek szójaszóssaszal)

480.-
Hercegnő burgonya
350.-
Sült tészta zöldségekkel
520.-
Égető – pikáns uborka
(Chiliolajjal és mézzel készült, édes – savanyú és csípős)

390.-
Pekingi káposzta
(szezámolajjal, csipet szechuáni borssal ízesített saláta fafülgombával)

330.-

Desszertek

Karamell alma
(Ismert kínai édesség -bundában karamellizált almakockák -jeges vízzel)

380.-
Tiramisu
(Jellegzetes, nagyon finom, olasz eredetű édesség - Mascarpone-krémmel, piskótával, kávéval, mandulalikőrrel)

270.-
Sült fagylalt
(Híres kínai desszert -tésztába töltött fagylaltgömbök -olajban hirtelen kisütve )

380.-
Gesztenye gombóc
(Cherryvel ízesített gesztenyepüréből)

350.-
Thai palacsinta
(Zöld mandulával színezett palacsinták kókusztejes banánnal töltve)

500.-

Kis adagokban rendelhető ételek

Kia Yang
630.-
Zelleres csirke
650.-
Kerekasztal
610.-
Csirke chop suey
650.-
Tüzes csirke
730.-
Chilis csirke
690.-
Szezámmagos csirkemell
450.-
Öreg csirke
760.-
Öreg sertés
780.-
Tüzes sertés
780.-
Chilis – mandarinos marha
880.-
Szechuáni égetett marha
990.-
Édes-savanyú rák
1.550.-
Fokhagymás rák uborkával
1.550.-
Sült fagylalt
270.-
Thai palacsinta

 

Facebook Megosztás

Ajánlj minket!

Facebook Követés

Kövess minket!

Your ad here
Your ad here

Neu-Man

undefined